Ünnepeltek

2024.04.22. 10:38

Két játékos is jubilált a Puskás Akadémiánál

A Paksi FC elleni mérkőzés előtt Jakub Plseket és Nagy Zsoltot köszöntötte a csapat klub- és akadémiaigazgatója, Tóth Balázs.

Szabó Róbert

Nagy Zsolt még a Fehérvár FC elleni bajnokin lépett pályára 150. alkalommal az NB I-ben a Puskás Akadémiában

Fotó: Puskás Akadémia FC / Facebook

A cseh középpályás, Jakub Plsek a Kecskeméti TE elleni bajnokin lépett pályára 100. alkalommal az NB I-ben, ennek apropóján köszöntötték a Paksi FC elleni mérkőzés előtt. A játékos így a hétvégivel együtt már 102 mérkőzésen lépett pályára az élvonalban, amelyeken 18 gólt és 12 gólpasszt jegyzett 2020 januári érkezése óta.

Jakub Plsek a Kecskeméti TE elleni bajnokin lépett pályára 100. alkalommal az NB I-ben a Puskás Akadémiában
Fotó: Puskás Akadémia / Facebook

A légiós mellett Nagy Zsolt is újabb mérföldkövet ért el, hiszen még a Fehérvár FC elleni találkozón lépett pályára 150. alkalommal a Puskás Akadémiában az NB I-ben. A magyar válogatott futballista így a paksiak elleni bajnokival együtt 153 alkalommal futott ki a gyepre a felcsútiak színeiben, ezeken a találkozókon pedig 17 gólt és 17 gólpasszt jegyzett, ráadásul büntetőből a hétvégi összecsapáson is eredményes volt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában