Utánpótlás

2024.04.04. 19:05

Az U12-es kosarasoké lesz a főszerep

Április 5-én, pénteken rendezik a 6 Város Tornája U12-es kosárlabda bajnokság helyosztó fordulóját Székesfehérváron. Az eseményen, ahogy azt a neve is mutatja hat város utánpótlás csapata küzd majd meg az Alba Regia Sportcsarnokban egymással. A házigazdát az Alba Fehérvár Cápák csapata képviseli majd, két összecsapást játszanak.

Szabó Róbert

A helyosztókkal zárul a 6 Város Tornája

Forrás: MKOSZ

Péntek kora délelőttől kezdve gyerekzsivajtól lesz hangos az Alba Regia Sportcsarnok, ugyanis Székesfehérváron rendezik a 6 Város Tornája U12-es kosárlabda bajnokság utolsó, helyosztó fordulóját. A torna főszervezője és házigazdája az Alba Fehérvár U12-es, Cápák néven futó csapata. Mellettük a Kaposvári Sportiskola, a Kecskeméti Kosárlabda Akadémia, a Szombathelyi Ifjú Sólymok Kosárlabda Egyesület, a Soproni Sportiskola és a Vasas Akadémia együttesei vesznek részt a megmérettetésen.

Az egész napon át tartó programon az első mérkőzést az Albások játsszák, méghozzá a Kecskeméti KA ellen lépnek pályára 9.30 órától. Ezután a harmadik találkozó lesz a székesfehérvári fiataloké, 12.30 órától a Szombathelyi Ifjú Solymok KSE ellen zárják a 6 Város Tornáját.

A torna szervezője, és az Alba Fehérvár U12-es csapatának edzője Volf Ernő reméli, hogy a korai időpontok ellenére is többen kilátogatnak az Alba Regia Sportcsarnokba, és a helyszínen buzdítanak a fiataloknak. Akik esetleg nem tudnak részt venni az eseményen személyesen, azok online a HUNBASKET TV V nevű YouTube csatornán élőben követhetik a találkozók alakulását.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában