Visszavágásra készülnek

2024.03.08. 18:49

Tovább kapaszkodna a Gárdony-Pázmánd NKK

A legutóbbi bravúrt követően újabb győzelemmel menekülne a kiesőzónából a Gárdony-Pázmánd NKK NB I/B-s női kézilabdacsapata. Szombaton 18 órakor a Hajdúnánás vendégeként lép pályára a tóparti egylet.

Ferencz Balázs

Berkes-Kaiser Melitta (a labdával) már 125 gólt termelt a 2023-2024-es idényben

Fotó: Kricskovics Antal

A másodosztályú női kézilabdabajnokság előző körében a Szigetszentmiklóst verte négy góllal a Gárdony-Pázmánd NKK. A tópartiak már 10 ponttal állnak a tabella 15. helyén, s szándékaik szerint most idegenben gyarapítanák tovább egységeik számát. A 14 ponttal 10. helyen álló Hajdúnánás az ősszel 31-28-as győzelemmel távozott a Velencei-tó partjáról, akkor még Guricsné Horváth Beáta irányította a Gárdonyt. A jelenlegi tréner, Molnár József elégtételt venne.

- A szombati bajnoki fordulóban nagyon szeretnénk visszavágni a Hajdúnánás csapatának! - jelentette ki a Gárdony-Pázmánd vezetőedzője, Molnár József. 

Az NB I/B góllövőlistáján 125 találattal a második helyen áll a tópartiak beállósa, Berkes-Kaiser Melitta.

- Nehéz küzdős meccsre számítok. Két pontért utazunk Hajdúnánásra, fontos lépés nekünk ez a mérkőzés a céljaink eléréséhez - fogalmazott Berkes-Kaiser Melitta. - Azt megígérhetem, hogy olyan hozzáállás és küzdés fog jellemezni minket, mint az előző meccsünkön és mindent megteszünk a győzelemért! Hajrá Gárdony!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában