Tenisz

2024.03.17. 15:56

Selejtezőből érkező játékos nyerte a Kiskút Opent

Balszerencsésen alakult a székesfehérvári 75 ezer dollár összdíjazású ATP Challenger-torna vasárnapi döntője, miután a francia Titouan Droguet sérülés miatt öt gém után feladta a tajvani Tseng Chun-Hsin elleni mérkőzést.

Szabó Róbert

Droguet 4:1-nél feladni kényszerült a döntőt Székesfehérváron

Fotó: Koncz Márton / NS

A Piros Zsombort is búcsúztató, hetedik helyen kiemelt francia Titouan Droguet és a selejtezőből érkező, valamint a Richard Gasquet búcsúztató Tseng Chun-Hsin lépett salakra vasárnap 13.00 órától a Kiskút Tenisz Klubban a Kiskút Open döntőjében. A felek nehéz, és hosszú héten voltak túl, azonban még egy fontos összecsapás várt rájuk.

A tajvani nagyon jól kezdett, előbb 2:1-nél, majd 3:1-nél is elvette a francia adogatását, aki ekkor vállfájdalmakra panaszkodott. A térfélcserét követően még két labdamenetet lejátszottak a felek, de ekkor Droguet jelezte, nem tudja folytatni, kezet nyújtott és feladta a mérkőzést 4:1-es állásnál. Tseng így negyedik alkalommal nyert tornát a Challenger Touron. 

Így sincs oka a panaszra a 22 esztendős francia játékosnak, aki szombaton honfitársával, Matteo Martineu-val az oldalán párosban megnyerte a Kiskút Opent.

ATP Challenger Tour, Kiskút Open, döntő

Tseng (tajvani) – Droguet (francia, 7.) 4:1 – Droguet feladta

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában