Labdarúgó NB III

2024.03.30. 12:27

Rangadót játszik a Bicske, idegenbe utazik a Puskás Akadémia II.

A közvetlen rivális Opus Tigáz Tatabánya otthonában folytatja a Bicskei TC a labdarúgó NB III Észak-Nyugati csoportjának 22. fordulójában.

Szabó Róbert

Idegenben javíthat a Bicskei TC (fehérben)

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

A Bicskei TC egy fájó, Dorog ellen elszenvedett 3-2-es vereség után lép pályára vasárnap 16.00 órától a közvetlen rivális tatabányaiak vendégeként, ahol egy győzelemmel három pontra faraghatja hátrányát a jelenleg 40 ponttal harmadik helyen álló együttes az NB III Észak-Nyugati csoportjában. A Puskás Akadémia FC második számú csapata ismét segíthet a bicskeieknek, hiszen szombaton az éllovas VLS Veszprém vendégeként lépnek majd pályára 16.00 órától a pápai Perutz Stadionban.

A Dél-Nyugati csoportban a feljutásra pályázó, jelenleg éllovas Iváncsa KSE az MTK második számú csapatának otthonába látogat, míg a Dunaújváros a Bonyhád-Majos vendégeként lép pályára ezen a hétvégén, vasárnap. A szurkolókra egy vármegyei rangadó is vár, hiszen a Fehérvár FC II a Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő ellen fut ki a pályára az agárdi Parkerdő Stadionban szintén húsvétvasárnap.

Labdarúgó NB III, 22. forduló.

Észak-Nyugati csoport

március 30., szombat
16.00: VLS Veszprém – Puskás Akadémia II

március 31., vasárnap
16.00: Opus Tigáz Tatabánya – Bicskei TC

Dél-Nyugati csoport

március 31., vasárnap
11.00: MTK II – Iváncsa KSE
16.00: Bonyhád-Majos – Dunaújváros
16.00: Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő – Fehérvár FC II.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában