Ob I.

2024.03.16. 15:43

Rangadó a fővárosban

A női vízilabda Ob I. alapszakászában igazi rangadó vár a Dunaújvárosra, hiszen az FTC-Telekom vendégeként ugrik medencébe Vad Lajos együttese a 13. fordulóban szombaton 19 órától.

Beke Zsombor

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / DH

A válogatott szünet után sűrű program következik a DFVE számára, hiszen a bajnoki és nemzetközi mérkőzések közepette szerda-szombat ritmusban játszanak a Fejár vármegyeiek. A bajnokságban a Szentest és a III. Kerületet magabiztosan verték Gardáék, azonban az UVSE elleni rangadót szoros csatában elveszítették. Közben a Mulhouse ellen hazai medencében a Bajnokok Ligájában idei első sikerét aratta a gárda, így kijelenthető egyre jobb formába lendül a sok fiatalra épülő Dunaújváros.

– Ahogy visszajöttünk a válogatottól, elkezdtünk készülni, a többiek a szünet alatt is keményen dolgoztak. Szerintem itta folytatásban az őszhöz képest sikerült szintet lépnünk. Az UVSE ellen ugyan kikaptunk, de jól játszottunk, nagyon jó mérkőzést láthattak a nézők. A védekezésben sokat léptünk előre, jobban kommunikálunk a vízben is – mondta lapunknak Mahieu Géraldine.

Szombaton 19 órától nagy csata vár a Dunaújvárosra, hiszen a listavezető FTC-Telekom vendégeként ugranak medencébe.

– Jó állapotban vagyunk, én sajnos kicsit migrénes voltam az utóbbi időben, de már visszajöttem fizikailag. Jó hangulatban várjuk a Ferencváros elleni derbit – mondta Mahieu. – Két esélyes a mérkőzés, 50-50 százalék az esélye mindkét csapatnak a győzelemre. Jól akarunk játszani, aztán meglátjuk mire lesz elég. A Fradi komplett csapat, de nagyon sokat fejlődtünk, minden beleadunk majd szombat este.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában