Elismerés

2024.03.11. 16:48

Ismét egy Tóth-védés a legszebb az országban

Decemberben a hónap játékosa és a hónap védése díjat is bezsebelte a Fehérvár FC kapusa, Tóth Balázs. A Vidi 26 esztendős hálóőréé február legszebb védése is.

Ferencz Balázs

Tóth Balázs minden meccsen jelentkezik bravúrral

Forrás: fehervarfc.hu

Az M4 Sport minden hónapban megszavaztatja, hogy ki kapja a magyar bajnokság legjobb játékosának, legszebb góljának, illetve legszebb védésének járó díjat. A Fehérvár FC kapusa, Tóth Balázs megvédte címét, hiszen december után februárban is övé a legszebb védés az m4sport.hu olvasóinak szavazatai alapján.

A Vidi hálóőre a DVSC ellen 1-0-ra megnyert mérkőzésen, az első játékrész hosszabbításában bemutatott bravúrjával a szavazatok 38%-át gyűjtötte be. Tóth akkor Bárány Donát közeli fejesét védte hatalmas bravúrral. Villámgyorsan ért le a vonalra, s onnan tolta ki a labdát bal kézzel.

- Nagyon szépen köszönöm a szavazatokat, nagy dolog számomra, hogy zsinórban másodszor lett enyém a hónap védése. Szoktuk gyakorolni az ilyen reakciós védéseket, ez a hárítás is ennek volt köszönhető - fogalmazott a díjazott, Tóth Balázs.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában