Labdarúgó NB I

2024.03.30. 13:08

Értékes pontot szerzett Felcsúton a Fehérvár FC Bartosz Grzelak szerint

A támadójátékban fejlődnie kell a Fehérvár FC-nek Bartosz Grzelak szerint, a védekezést azonban dicsérte a svéd tréner a Puskás Akadémia FC elleni mérkőzés után.

Szabó Róbert

Bartosz Grzelak szerint apró fejlődésre van szükségük ahhoz, hogy ismét jó legyen a támadófocijuk

Forrás: fehervarfc.hu

– Mindenki tisztában volt a mai mérkőzés fontosságával, hiszen bizonyára mindenki ismeri a tabella állását. Az első félidőben azt gondolom, hogy jól játszottunk, védekezésben és támadásban is egyaránt. Tudtuk, hogy a Puskás Akadémia veszélyes a tizenhatoson belül, képzett játékosaik vannak, így a feladatunk az volt, hogy ne hagyjuk őket jó pozícióból lőni – kezdte a mérkőzés utáni sajtótájékoztatóját Bartosz Grzelak. Hozzátette, a második félidőben a védekezés továbbra is nagyszerűen szuperált, de a támadójáték az egy kicsit visszaesett. Kiemelte, a legfontosabb az, hogy ismét egy kapott gól nélküli mérkőzést tudhatnak maguk mögött, és értékes egy pontot szereztek meg Felcsúton.

A svéd szakember arról is beszélt, hogy az elmúlt időszakban szenvednek a támadójátékban, bár néha megvannak a jó kombinációk, a játékosok túlságosan is a tökéletes utolsó passzt keresik.

– Úgy érzem, amikor 20-25 méterre vagyunk az ellenfél kapujától, akkor jobban kellene azt támadnunk. A fociban nincs mindig tökéletes passz, néha csak egy kósza labda, vagy beadás kell ahhoz, hogy gólt tudjunk szerezni. Apró fejlődésre van szükségünk ezen a téren, de biztos vagyok benne, hogy ebben is jobbak leszünk – folyatta Grzelak, aki azzal zárta a sajtótájékoztatót, hogy az lenne a lényeg, hogy ne a tizenhatos előtt, hanem azon belül legyenek helyzeteik.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában