Tenisz

2024.03.04. 11:19

Elkezdődött a jegyértékesítés a székesfehérvári ATP Challenger-tornára

Megkezdődött a hivatalos jegyértékesítés a március 11-17. közötti székesfehérvári ATP-Challenger tornára.

Szabó Róbert

Megkezdődött a hivatalos jegyértékesítés a Kiskút Openre

Fotó: Magyar Tenisz Szövetség / Facebook

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a tavalyi évhez hasonlóan idén is megrendezik a Kiskút Opent, amely az ATP Tour után következő második legrangosabb tenisztorna-sorozat, az ATP Challenger Tour egyik márciusi állomása lesz. A nevezők között olyan nevek bukkantak fel, mint a korábbi US Open-győztes, világranglista harmadik helyezett osztrák Dominic Thiem, vagy a tizenhatszoros ATP-tornagyőztes, korábbi top tízes teniszező, Richard Gasquet. A két sztár mellett a hazaiak közül Valkusz Máté és Piros Zsombor is nevezett és ott lesznek a főtáblán.

A Magyar Tenisz Szövetség most hivatalos Facebook-oldalán jelentette be, hogy elindult a jegyértékesítés az eseményre, amelyre egységes, 5 ezer forintos áron válthatóak napi jegyek, amelyeket IDE KATTINTVA vásárolhatnak meg. Fontos, hogy a helyszínen, azaz a Kiskút Tenisz Klubban nem lesz jegyértékesítés, csak az online megváltott belépőkkel lehet majd részt venni a torna egyes napjain.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában