Vidi - Fradi előtt

2024.03.09. 17:25

Bartosz Grzelak: "Játékosaink harcolnak egymásért"

Vasárnap 15.30-kor újabb rangadónak ad otthont a Sóstói Stadion. A tabella harmadik helyén álló Fehérvár FC a címvédő, a 24. forduló előtt második pozícióban tanyázó Ferencváros együttesét fogadja.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak (középen) harcba küldi járékosait

Forrás: fehervarfc.hu

A péntek délutáni adatok szerint több, mint 6000 belépő kelt el a vasárnap délutáni összecsapásra. Az előrejelzés szerint 17 fok várható a Vidi és a Fradi rangadója idején, vagyis minden adott egy szenvedélyes bajnokihoz. A találkozó harcosságára pedig garancia, amit Bartosz Grzelak, a Fehérvár FC vezetőedzője mondott:

- Erős csapategységünk van, amit mindenképp ki kell használnunk a vasárnapi mérkőzésen. A játékosaink harcolnak egymásért, biztos vagyok benne, hogy ezt ezúttal is látjuk majd a pályán. Mindenek előtt saját magunkra kell fókuszálnunk, de természetesen semlegesítenünk kell a Ferencváros erősségeit is. Sok mindenre kell figyelnünk, de azt gondolom, jól sikerült a felkészülésünk a mérkőzésre - vélekedett a tréner.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában