Női röplabda

2024.03.16. 11:16

Nehéz feladat előtt a Loki, a címvédő az ellenfél

Nincs könnyű helyzetben a MÁV Előre Foxconn a női röplabda Extraliga rájátszásának elődöntőjébe, hiszen a címvédő Vasas Óbuda ellen kell kiharcolnia a továbbjutást.

Szabó Róbert

Idén még nyeretlen a Vasas Óbuda ellen a MÁV Előre Foxconn

Fotó: fehervarvolley.hu

A női röplabda Extraliga negyeddöntőjében óriási feltámadást produkálva, két mérkőzéses hátrányból nyert és jutott tovább a MÁV Előre Foxconn a Fatum-Nyíregyháza ellen. A folytatásban sem lesz egyszerű feladata Lukasz Przybylak lányainak, hiszen a címvédő Vasas Óbuda következik az elődöntőben számukra, az első mérkőzést pedig már szombaton, március 16-án lejátsszák 16.00 órától idegenben.

A Vasas Óbuda nagyon jól, esélyeshez méltóan kezdte a rájátszást, és három szettveszteség nélkül megvívott találkozón búcsúztatta a Diósgyőri VTK-t. Ezután március 9-én, szombaton a Magyar Kupát is behúzta az angyalföldi együttes, így jó formában fogadja a Lokit. Ráadásul az idei idényben már kétszer is legyőzte a székesfehérvári együttest, idegenben 3-1-re, otthon 3-0-ra diadalmaskodva.

– A bajnokság legerősebb csapata ellen játszunk az elődöntőben, amely az aranyérem első számú várományosa. Ebben a párharcban mi vagyunk az esélytelenebbik fél, de azt megígérhetem, hogy minden egyes labdáért harcolni fogunk, és mindent megteszünk a siker érdekében – nyilatkozta a fehervarvolley.hu-nak Lukasz Przybylak, a MÁV Előre Foxconn vezetőedzője. Hozzátette, a negyeddöntőben bebizonyították, hogy a legnehezebb helyzeteket is meg tudják fordítani, és elbírják a rájuk nehezedő nyomást.

A párharc három nyertes mérkőzésig tart, a győztes bejut a döntőbe.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában