Labdarúgó NB I

2024.02.28. 18:43

Rászolgált: 2028-ig hosszabbított tehetséges kapusával a Puskás Akadémia

Hivatalos oldalán jelentette be a Puskás Akadémia, hogy 2028 nyaráig meghosszabbította tehetséges kapusának, Pécsi Árminnak a szerződését.

Pécsi Ármin rászolgált az új szerződésre

Forrás: puskasakademia.hu

A 19. születésnapját február 24-én ünneplő futballista még 2017-ben került a Puskás Akadémia kötelékébe. A felcsútiaknál minden korosztályos csapatot végigjárt, majd az NB III-as együttesben is bemutatkozhatott. Ezután a kooperációs szerződés keretein belül a 2023-2024-es idény őszi szezonját Csákváron töltötte, ahol kimagasló teljesítményt nyújtott. Az NB II-es kitérő nem tartott sokáig, február 4-én már NB I-es bajnokin, a Paks ellen állhatott a kapuba, így debütált a magyar élvonalban, majd a Zalaegerszeg, a Kisvárda, az MTK és a DVSC elleni összecsapáson is kezdőként lépett pályára. 

Pécsi Ármin bizonyította rátermettségét az elmúlt NB I-es találkozókon, a felcsútiak pedig a kölcsönös bizalom jeléül 2028 nyaráig meghosszabbították a szerződését.

– Örülök, hogy a klub számol velem hosszútávon is, szeretném ezt jó teljesítményekkel meghálálni – mondta a Puskás Akadémia hivatalos oldalának adott interjújában Pécsi Ármin. Hozzátette, az NB I a legnagyobb szint, ahol eddig védett, még fejlődni kell, de szeretne jó teljesítményt nyújtani. Egyénileg azt tűzte ki célul, hogy minél több időt a pályán töltsön, a csapatot pedig szeretné a legjobb helyezéshez hozzásegíteni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában