„Számomra a tánc egy varázslat!"

2024.05.01. 07:00

Így ünnepelték a bogárdi zumbások a tánc világnapját (videóval!)

Tinódyné Liszi Helga zumba oktató és tánccsapata az ünnepet energikus órával tették felejthetetlenné. Természetesen a FEOL sem hagyhatta ki a latinos alkalmat, amelyre egy videós összeállítással is készült a sárbogárdi édesanyja, aki csak mesélt és mesélt, amikor a tánc fontosságáról kérdeztük.

Kecskés Zoltán

Tinódyné Liszi Helga: A táncnak köszönhetően egy fantasztikus közösség vesz körül.

Fotó: Interjúalany

– Számomra a tánc egy varázslat,  szeretetet, örömöt, boldogságot, tiszteletet és elfogadást jelent. A tánc közben valami leírhatatlan bűvölet vesz körül, akkor érzem igazán, hogy élek, hogy Önmagam vagyok! Egyfajta természetes kommunikáció az égiekkel, a legbensőbb énemmel és a vendégeimmel.  Amikor együtt táncolunk, megszűnik a világ, nincsenek gondolatok, nincsenek problémák, csak a zene és a csoport van, eggyé válunk, egymást töltjük. Ez a felhőtlen boldogság és teljes kikapcsolódás állapota – magyarázza a edzőnő, aki egy egész közösséget köszönhet ennek a szenvedélyének:

– Általa új kapcsolatok és kötődések jönnek létre. A táncnak köszönhetően egy fantasztikus közösség vesz körül, amiért nagyon hálás vagyok. Boldog vagyok, hogy olyan emberekkel foglalkozhatok, akik kortól, nemtől, testalkattól függetlenül egy olyan útra térnek, ahol napról napra egészségesebbek és kiegyensúlyozottabbak, boldogabbak lesznek. Köszönöm a videót Izabella lányomnak, aki megvágta és megszerkesztette az összeállítást 14 évesen. Nagyon büszke vagyok rá! – zárta gondolatait!

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában