Valentin napi futás-séta-bringa

2024.02.01. 18:11

Lelj párra a tó körül!

Február 14-e, Valentin napja. A szerelmesek ünnepe. a szerelem pedig nem ismer határokat, a sportban is felüti fejét. Erre segít rá a Vitál Club SE egy tókerülő futóversennyel.

Ferencz Balázs

Forrás: feol.hu

"Megtalálhatod a párod, vagy hozd magaddal őt is!" - szól a Csónakázó-tóhoz hirdetett futóverseny invitálója.

A Vitál Club SE február 17-én, 11:30 órától hívja viadalra a lelki társakat, valamint a szerelemre vágyó szingliket, hátha egymásra találnak a tó körüli nyargalás közepette. De természetesen azok is rajthoz állhatnak, akik csupán a futás iránt éreznek vonzalmat. 

A rajt-cél bázis a Vitál Club SE csónakkikötője lesz, a rajtcsomagokat 11:30 és 13:00 óra között lehet felvenni. A futók két távon indulhatnak, 5 és 10 kilométeren, de lehet sétálni, sőt kerékpározni is. 

Az össznépi futórajt pisztolyát 13 órakor durrantják el, sétálni és kerékpározni egész nap lehet a város szívében elterülő tó körül.

A célba érkezőket meleg teával várják a szervezők, s garantált a kellemes hangulat, mert tombolasorsolás és zene is kíséri a sportos szívprogramot.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában