Röplabda Diákolimpia

2024.02.15. 12:26

Hazai parketten diadalmaskodott a Felsővárosi Általános Iskola (galéria)

Szettet sem bukott, úgy nyerte meg a IV. korcsoportos lány röplabda Diákolimpia székesfehérvári városi döntőjét a Felsővárosi Általános Iskola csapata.

Szabó Róbert

Nem volt kérdés melyik csapat nyeri a városi döntőt

Fotó: Nagy Norbert / Fejér Megyei Hírlap

Tartalmas nap volt február 14. a székesfehérvári diáksport életben, hiszen még véget sem ért a IV. korcsoportos fiú kispályás labdarúgó Diákolimpia városi döntője a Fehérvár FC fedett műfüves csarnokában, már kezdetét vette a IV. korcsoportos lány röplabda Diákolimpia városi fináléja a Felsővárosi Általános Iskola tornatermében. A megmérettetésen négy iskola versenyzett: a házigazda mellett a Ciszterci Szent István Gimnázium, a Teleki Blanka Gimnázium és az István Király Általános Iskola küzdött a végső győzelemért.

Az első elődöntőben a hazai Felsővárosi Általános Iskola két szettben legyőzte a Teleki Blanka Gimnáziumot, majd a Ciszterci Szent István Gimnázium ugyanúgy két játszmában megnyerte az István Király Általános Iskola elleni összecsapását. A döntőben aztán a hazai Felsővárosiak ismét magabiztos játékot mutattak, amellyel kettőben verték a Ciszterciseket.

A harmadik helyért vívott találkozót az István Király Általános Iskola nyerte 2-0-ra a Teleki Blanka Gimnázium ellen.

A Fejér Megyei Diáksport Egyesület döntésének értelmében az első helyezett Felsővárosi Általános Iskola, a második Ciszterci Szent István Gimnázium és a harmadik István Király Általános Iskola csapata is bejutott a IV. korcsoportos lány röplabda Diákolimpia Fejér Vármegyei döntőjébe.

Diákolimpia, röplabda
IV. korcsoport

Elődöntő
Felsővárosi Általános Iskola – Teleki Blanka Gimnázium 2-0
Ciszterci Szent István Gimnázium – István Király Általános Iskola 2-0

Bronzmérkőzés
István Király Általános Iskola – Teleki Blanka Gimnázium 2-0

Döntő
Felsővárosi Általános Iskola – Ciszerci Szent István Gimnázium 2-0

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában