Egy arany- és egy ezüstérem a Szondi termése

2024.02.04. 17:05

Gyorsiramban gyalogolnak

Az U16-os országos bajnoksággal rajtolt a gyaloglók fedett pályás idénye. A Honvéd Szondi SE két gyaloglója is megjavította egyéni csúcsát.

Ferencz Balázs

Őze Tibor (középen) büszke tanítványaira: Csoknyai Nikolettre és Ligeti Dávidra

Forrás: Honvéd Szondi SE

A budapesti BOK-csarnok adott orrhont az U16-os fedett pályás atlétikai országos bajnokságnak. Őze Tibor két versenyzőjét indította, akik töretlen fejlődésük zálogaként javítottak egyéni legjobb idejükön. A Honvéd Szondi SE mindkét fehérvári gyaloglója 3000 méteren állt rajthoz.

A lányoknál Csoknyai Nikolett 17:03.99 perces egyéni csúccsal ért célba másodikként békéscsabai riválisa mögött.

A fiúknál Ligeti Dávid rajt-cél győzelmet aratott, eredménye 16:06.62 perc, ugyancsak egyéni csúcs. Legnagyobb riválisát kizárták szabálytalan technikája miatt, így Ligeti a végén már csupán az idővel versengett, no és figyelt mozgása helyes kivitelezésére.

- Örülünk a gyerekek szép bajnoki helyezésének, annak azonban inkább, hogy technikailag szépen gyalogoltak, és ezt a bírok is értékelték - fogalmazott a verseny után Őze Tibor, a Honvéd Szondi SE vezetőedzője. - Az igazi eredmény számomra azonban az, hogy látom, mindketten fejlődő pályán állnak, amit az egyéni csúcsok bizonyítanak. Mindez azt jelenti, hogy a közeljövőben további kiemelkedő eredményekre számíthatunk tőlük.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában