ICEHL

2024.02.26. 15:38

Körvonalazódnak a Volán lehetséges ellenfelei

Míg az ICEHL alapszakaszának első hat helyezettje pihen és készül a rájátszásra, addig a 7-10. helyezettek ádáz harcot vívnak a playoffért. A két győzelemig tartó párharcok első mérkőzésein már túl is vannak a csapatok.

Beke Zsombor

Innsbruckban a Pioneers örülhetett

Forrás: Georgios Papaconstantis / HCI

A Hydro Fehérvár AV19 jégkorongcsapata a második helyen zárta az alapszakaszt, így kényelmes helyzetből szemlélhető mi történik most a ligában, mely csapatok közül választhat majd ellenfelet magának Kiss Dávid együttese.

Az egyik ágon a hetedik Pustertal a kilencedik Ljubljanával vív meg. Az első találkozót Olaszországban játszották le, Alex Petanék pedig minden harmadban egyszer betaláltak a szlovénoknak, így 3-0-ra nyertek, az exfehérvári csatár két assziszttal zárt. Ha a Pustertal nyer kedden Szlovéniában, bejutott az ICEHL idei rájátszásába.

A második ágon a nyolcadik Innsbruck fogadta a tizedik helyen záró Pioneers Vorarlberget. Itt meglepetésre a vendégek nyertek 6-3-ra, így kedden hazai pályán le is zárhatják a két győzelemig tartó párharcot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában