NB III

2024.01.05. 21:04

Visszatérés a Vidihez

Bizonyára sokan emlékeznek arra, amikor 2010-ben az egy évvel korábban U20-as világbajnokságon bronzérmes Gosztonyi Andrást leigazolta a Videoton FC csapata.

Káldor András

Gosztonyi András (fehér) a Móri SE színeiben a Sárbogárd elleni bajnokin

Fotó: Kricskovics Antal

A kaposvári születésű támadó két évig, 2012 nyaráig volt a Vidi labdarúgója, ezen idő alatt tagja volt a klub első bajnoki aranyérmes együttesének, és ezt követően még gárdával a Szuperkupát is bezsebelte Mezey György vezetőedző irányításával.
A játékos ezt követően megfordult Diósgyőrben, a Szombathelyi Haladásban, a lengyel Slask Wroclaw csapatában. Majd hazatérése után Kisvárdán, Dunaújvárosban szerepelt, és 2023 telén az akkor még az NB III-ban szereplő Móri SE játékosa lett, ahol tavaly 13, míg idén a vármegyei I. osztályban 12 bajnokin jutott szóhoz.

A 33 esztendős Gosztonyi András a téli felkészülést már a Fehérvár FC II. csapatánál kezdi el. Az NB III-as együttesben pedig elkél a rutin, mivel a Dél-Nyugati csoportban a 13. helyen telel a jobbára fiatalokból álló együttes. Emellett pedig még a piros-kékek utánpótlásában is foglalkoztatja majd őt a klub.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában