El kellett engednie az álmát

2024.01.28. 07:29

Üzent a szurkolóknak a válogatott középpályás

Kalmár Zsolt térdműtéten esett át, így várhatóan fél év múlva térhet csak vissza a pályára. A Fehérvár FC középpályása így nem lehet ott a magyar válogatottal az Európa-bajnokságon.

Ferencz Balázs

Kalmár Zsolt száz százalékos állapotban akar futballozni, ezért áldozatot kellett hoznia

Forrás: fehervarfc.hu

Kalmár Zsolt november végén, a Kecskeméti TE elleni bajnokin szenvedett lágyéksérülést, majd decemberben megműtötték, s akkor úgy tűnt, a tavasz közepére visszatérhet. Azonban néhány nappal ezelőtt újabb operációt hajtottak végre a 28 éves labdarúgón, most a térdét műtötték. Kalmár a most futó szezonban már nem lép pályára, s le kellett mondania az Eb-szereplésről is. Immár másodszor.

A Vidi játékosa Instagram-oldalán üzent a szurkolóknak:

"Sajnos igazak a hírek, hogy egy térdműtéten estem át a napokban.
Egy komoly döntést kellett meghoznom a karrierem szempontjából, hogy a jövőben fájdalommentesen játsszak, és 100% -os teljesítményt tudjak nyújtani.
A jövőm és a karrierem szempontjából úgy láttam jónak, hogy most kell ezt megtennem!
Jelentősen megnehezítette a helyzetemet annak a tudata, hogy nyáron Európa-bajnokság van, ami számomra nagyon fontos. Azonban nem tehetem meg a csapattársaimmal, és magammal szemben azt , hogy úgy lépjek pályára, hogy nem tudok 100%-os teljesítményt nyújtani a klubcsapatomban és válogatottban egyaránt.
Nagyon szépen köszönöm a sok jó kívánságot, aki ismer az tudja, hogy mindent megteszek azért hogy minél előbb visszatérjek a pályára!"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában