Puskás Akadémia

2024.01.23. 18:04

Szép góllal tette le névjegyét a fiatal játékos

A Puskás Akadémia eddig két felkészülési mérkőzést játszott a spanyolországi edzőtáborban, mindegyik mérkőzésen jelentős játékperceket kaptak a fiatalok.

Beke Zsombor

Vékony Bence (fehérben) bátran játszott

Forrás: Puskás Akadémia FC

Az ifjak pedig élnek is a játéklehetőséggel, Pál Barna gólpasszal és harcos játékkal jelentkezett a dán Aarhus ellen, míg az MLS-ben szereplő Vancouver Whitecapset Vékony Bence egy gyönyörű góllal keserítette el. A 18 éves középpályást a magyar válogatott Nagy Zsolt szolgálta ki.

– Amikor pályára léptem, akkor úgy voltam vele, csináljam a dolgom, nincs vesztenivalóm, meg akartam mutatni, mire vagyok képes, felszabadultan tudtam játszani – nyilatkozta a Puskás honlapjának Vékony Bence, majd kitért a góljára. – Nagy Zsolt a szélről tört be, majd középre passzolt nekem, átvettem, a labdát áttoltam az ügyesebbek lábamra, és ellőttem a hosszú felsőbe. A mi kezünkben volt a mérkőzés, jó támadásokat vezettünk, bár néha pontatlanok voltunk, de mi domináltunk a találkozón. Éreztem, hogy ezen a szinten már jóval kevesebb időm van döntést hozni, sokkal gyorsabban kellett cselekednem.

A felcsútiak utolsó, spanyolországi edzőmérkőzésüket csütörtökön, a Sparta Praha ellen vívják majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában