Ismét az Adria partján a Vidi

2024.01.18. 19:46

Megérkezés és átmozgatás

Csütörtök délelőtt 10 órakor, a közös reggelit követően kelt útnak a Fehérvár FC labdarúgócsapata Horvátország irányába. A Vidi megkezdte második téli edzőtáborát.

Ferencz Balázs

Mamadou Karamoko is jó hangulatban szállt fel a Vidi buszára csütörtök délelőtt

Forrás: fehervarfc.hu

Zökkenőmentes buszút után foglalta el ugyanazt a tengerparti szálláshelyet a Fehérvár FC, melyben az idei első összetartáson is egy hetet töltött. Az umagi Plava Laguna Hotelben aztán egy délutáni, kora esti átmozgató tréninget vezényelt a szakmai stáb a játékosoknak. Pénteken délelőtt már az isztriai üdülőváros edzőkomplexumában tréningezik az együttes. 

Lényegében nem változott az utazó keret az egy héttel ezelőtt hazatért gárda összetételéhez képest. Fodor-Papp Tamás helyett Gergely Roland utazott Horvátországba, mint harmadik számú kapus. A fiatalok közül Husvéth Ádám és Tóth Tamás Vid újra helyet kapott a keretben. 

Az elkövetkező egy hétben már a támadó taktika begyakorlásán lesz a fő hangsúly, de természetesen a védekezésen is csiszolnia kell a Vidinek. Lesz min dolgozniuk Csongvai Áronéknak, hiszen a távozott Kenan Kodro és Deybi Flores meghatározó láncszemei voltak a fehérváriak alapjátékának. Újabb érkezőről pedig nem tudni... Az már bizonyos, hogy a hírek szerint a Vidi által is figyelt 20 éves bolgár támadó, Georgi Nikolov a Botev Plovdiv játékosa lett. 

A Fehérvár FC szombaton 13 órakor az NK Osijek, vagyis az Eszék együttesével meccsel Novigradban, majd vasárnap 13 órakor a szerb második ligás FK Tekstilac Odzaci lesz az ellenfél Umagban.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában