Összefoglaló

2024.01.29. 10:09

2019 után ismét Magyar Kupát nyert a Volán - így ünnepeltek (videók)

Január utolsó hétvégéjén rendezték a BAUER Magyar Kupa Final Fourt, ahol két Fejér vármegyei csapat is érdekelt volt, méghozzá a Dunaújvárosi Acélbikák, valamint a Hydro Fehérvár AV19.

Bagotai Zsanett

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap (archív)

Szombat délután megyei rangadóval kezdődött az esemény, hiszen a DAB és a Volán csapott össze az elődöntőben. Hiába a korai kezdés, már erre a napra is rengeteg szurkoló kísérte a Kiss Dávid csapatát, akik azért érkeztek, hogy négy év után újra ők emelhessék magasba a kupát. Ehhez az első akadályt simán vette a kék-fehér gárda, ugyanis 6-1-es győzelmet arattak az Acélbikák ellen.

Az első nap rövid összefoglaló videóját IDE KATTINTVA tekinthetik meg!

Vasárnap már az osztrák ligában is jól megszokott időpontban este hatkor lépett jégre a Volán, ellenfelük pedig a Ferencvárost legyőző Budapesti Jégkorong Akadémia, azaz a tavalyi győztes volt. A BJA otthon szerette volna tartani a kupát, Háriék pedig hazavinni, így kiélezett küzdelemre számított mindenki. A szurkolásra ezen a napon sem volt panasz, a fehérvári szurkolók hamar ördögkatlan hangulatot varázsoltak a Vasas Jégcentrumba, amit a játékosok gólzáporral és remek játékkal háláltak meg. Hatalmas győzelmet aratott a Volán, hiszen 8-3-as gólaránnyal kerekedett felül fővárosi ellenfelén, így 2019 után ismét a Hydro Fehérvár AV19 emelhette magasba a Magyar Kupát, amely sokat jelentett mind a csapatnak, mind a szurkolóknak és Kiss Dávidnak, akinek először akasztottak aranyérmet a nyakába vezetőedzői karrierje során. 

A Volán ünnepléséről szóló rövid videós összefoglalót IDE KATTINTVA tekinthetik meg! 

A hétvégi meccsekről szóló tudósításaink, nyilatkozataink pedig itt olvashatók:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában