Elkezdték

2024.01.03. 18:16

Lement az első edzés Sóstón

A Fehérvár FC NB I-es férfi labdarúgócsapata szerdán megkezdte a felkészülést az OTP Bank Liga tavaszi küzdelmeire.

Beke Zsombor

A Vidi játékosai szerdán már edzésen vettek részt

Forrás: Fehérvár FC

Ahogy elkezdődött a január, úgy a téli felkészülés időszaka is elindult, az NB I-es klubok nagy része a héten már edzésbe áll. A Vidi labdarúgónak szerdán volt jelenése a Sóstói Stadionba, az orvosi vizsgálatokat követően Bartosz Grzelak tanítványai délután már az edzőpálya felé vették az irányt, hogy bő, egy órás edzésen részt vegyenek. 

Ami a folytatást illeti, csütörtökön további felmérések mellett újabb egy edzés szerepel a programban, pénteken délelőtt is Sóstón tréningezik a csapat, majd ezt követően horvátországi edzőtáborba utazik a gárda. A déli szomszédainknál első körben január 12-ig készül majd a Fehérvár, a tábor utolsó napján a horvát első osztályú Hajduk Splittel játszanak mérkőzést a piros-kékek. Bartosz Grzelak ezután jnauár 18-ig itthon készül, majd ismét Horvátországba utazik, a második edzőtábor 25-ig tart majd, ez idő alatt az NK Osijk és a FK Tekstilac Odžaci biztosan játszik a gárda, a téli felkészülés negyedik edzőmérkőzése pedig még szervezés alatt áll.

A Vidi keretével kapcsolatban egyelőre egyetlen biztos információ látott napvilágot, a klub 2026 nyaráig szerződést hosszabbított a 19 éves középpályással, Kovács Bencével, aki vélhetően tavasszal kölcsönben szerepel majd a több játékperc reményében. Izraeli sajtóinformációk alapján szlovén támadót szemelt ki a Fehérvár FC, a jelenleg a Hapoel Tel-Avivban játszó Alen Ozbolt igazolnák le a piros-kék. A 26 éves csatárt a transfermarkt 700 ezer euróra taksálja.

A Fehérvár FC  edzőmérkőzéseinek tervezett időpontjai:

2024. január 12. 12:00 Hajduk Split – Fehérvár FC (helyszín: Umag)

2024. január 20. 13:00 NK Osijek – Fehérvár FC (helyszín: Novigrad)

2024. január 21. 13:00 Fehérvár FC – FK Tekstilac Odžaci (helyszín: Umag)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában