NB III

2024.01.24. 16:59

Erősít a Dunaújváros FC

Jakab Dávid visszatért a Dunaújváros FC-hez, mellette egy fiatal csatár, Rédling Kevin is érkezett az NB III Dél-Nyugati csoportjában 16. helyen álló együtteshez. Jakab legutóbb az NB II-es Kazincbarcika játékosa volt.

Ferencz Balázs

Jakab Dávid újra piros-fehérben

Forrás: DH

Fotó: Dunaújváros FC

Jakab Dávid visszatért a Dunaújváros FC-hez, mellette egy fiatal csatár, Rédling Kevin is érkezett az NB III Dél-Nyugati csoportjában 16. helyen álló együtteshez.  Jakab legutóbb az NB II-es Kazincbarcika játékosa volt.

A 30 esztendős támadó középpályás, Jakad Dávid korábban négy és fél évet futballozott Dunaújvárosban, az élvonalban, az NB II-ben és az NB III-ban is a piros-fehérek kertének tagja volt. Megfordult az MTK, a ZTE, a Győri ETO, a Mosonmagyaróvár és a Kecskemét csapataiban is.

A 21 éves Rédling Kevin a 2022/23-as szezonban a Kazincbarcika és a Szeged-Csanád Grosics Akadémiában szerepelt, összesen 21 NB II-es meccsen játszott. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában