Edzőtábor - első felvonás

2024.01.05. 18:12

Egy hetet tölt a tengerparton a Vidi

A délelőtti edzést, valamint az ebédet követően elindult a horvátországi Umagba a Fehérvár FC labdarúgócsapata. Az együttes buszán három kapus és 21 mezőnyjátékos utazott a Vidi idei első edzőtáborába.

Ferencz Balázs

Bartosz Grzelak Horvátországban formálhatja tovább a Vidit

Forrás: Nemzeti Sport archív

Fotó: Török Attila

Kétszer egy hetet tölt az Adria partján az OTP Bank Liga tabelláján harmadik helyen álló Fehérvár FC. Az első edzőtábort jövő péntekig vezényli a Vidinek Bartosz Grzelak. A fehérvári együttessel tartott a napokban szerződtetett két fiatal labdarúgó, Kovács Patrik és a Simut Mario Lucas, valamint az ősszel a Siófok együttesében kooperációs-szerződéssel szereplő Tóth Tamás Vid és Menyhárt Zsombor is. A Vidi második csapatából a 20 esztendős védő, Husvéth Ádám csatlakozott a kerethez. A fehérváriak harmadik számú kapusa, Gergely Roland iskolai elfoglaltsága miatt ezúttal nem utazott helyette az utánpótlás-válogatott Fodor-Papp Tamás a harmadik kapus.

A Fehérvár FC négy felkészülési mérkőzést vív a február 3-i tavaszi rajtig.

Január 12-én 12 órakor a horvát Hajduk Split lesz az ellenfél, majd a második edzőtábor keretében január 20-án a szintén horvát élvonalban vitézkedő NK Osijek ellen meccselnek Katona Mátyásék. Másnap a szerb második ligás Tekstilac Odzaci ellen zárja az edzőtábort a Vidi. A bajnoki rajt előtt, január 27-én az NB II-es Vasas látja vendégül a fehérváriakat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában