Jön a második edzőtábor

2024.01.17. 11:40

Csütörtöktől újra tengerparton edz a Vidi

Az elmúlt napokban napi egy edzéssel hangolt a bajnoki idény folytatására a Fehérvár FC labdarúgócsapata. Csütörtöktől újabb egy héten át Horvátországban tréningezik Bartosz Grzelak alakulata.

Ferencz Balázs

Szerdán még a Sóstón edzett a Fehérvár FC

Forrás: fehervarfc.hu

Múlt pénteken, a Hajduk Split elleni edzőmeccset követően tért haza horvátországi edzőtáborából a Fehérvár FC. A héten naponta egy edzést vezényelt a szakmai stáb a keretnek, melyben továbbra is helyet kaptak a fiatalok. A télen szerződtetett labdarúgók, Simut Mario Lukas és Kovács Patrik a beilleszkedés útját járják, s ezidáig nem csatlakozott hozzájuk újabb próbálkozó. Pedig a távozók oldalán súlyosabb a mérleg serpenyője. A kapus Kovács Dániel mellett a Vidi legeredményesebb játékosa, Kenan Kodro az FTC-hez szerződött, míg a középpályás Deybi Flores a kanadai Vancouver csapatához igazolt.

A csapat csütörtök reggel újra buszra száll, ismét Umag lesz a célállomás. Az Adria partján egy hetet tölt az együttes, ahol két felkészülési mérkőzést vív meg. Szombaton 13 órakor a horvát élvonalban szereplő NK Osijek, azaz az Eszék lesz a Vidi ellenfele Novigradban, egy nappal később, ugyancsak 13 órakor pedig Umagban csap össze a szerb második ligás FK Tekstilac Odzaci együttesével. 

A fehérváriak január 25-én utaznak haza, majd utolsó felkészülési meccsüket 27-én, szombaton vívják a Vasas vendégeként.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában