Fehérvár FC

2024.01.24. 11:27

Bolgár válogatott középpályásért jelentkezett be a Fehérvár

Bolgár sajtóértesülések szerint a Levszki Szófia elutasította a Fehérvár FC Andrian Kraevért tett ajánlatát.

Andrian Kraev (8) szerződése a nyáron lejár, így ingyen távozhat Szófiából

Forrás: levski.bg

A zte.hu/transfer internetes fórum figyelt fel a bolgár gong.bg oldal hírére, mely szerint a Levszki Szófia elutasította a Fehérvár FC Andrian Kraevért tett kölcsönajánlatát.

A székesfehérváriak az idény végéig szerették volna megszerezni a középpályást úgy, hogy átvállalják a fizetését, de a klubnak nem fizetnek érte. Ezt a bolgárok nem fogadták el, mivel elsősorban eladni szeretnék Kraevet, akiért most kaphatnak utoljára pénzt, hiszen a nyáron lejár a szerződése, amit nem terveznek meghosszabbítani. 

Az értesülés szerint a Levszki legalább 200 ezer eurót szeretne kapni a 24 esztendős játékosért, akinek már az utódját is megtalálták a ghánai Carlos Ohene személyében.

Andrian Kraev a Levszki utánpótlásában nevelkedett, majd a Botev Vratsánál és a Hebar Pazardzhiknál is megfordult, mielőtt 2020 szeptemberében visszatért volna nevelőklubjához. A bolgár válogatottban 2022 nyarán debütált, azóta összesen nyolc alkalommal léphetett pályára.

Az átigazolásoknál mértékadó transfermarkt.de jelenleg 1.8 millió euróra becsli az értékét, így ő lehetne a Fehérvár FC legértékesebb játékosa.

A jelenleg futó idényben 18 alkalommal kapott lehetőséget a bolgár bajnokságban, amelyeken két gólt és két gólpasszt jegyzett, valamint csapata mind a hat mérkőzésén szerepelt az Európa-konferencialiga selejtezőjében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában