Maradt utolsó a FEHA19

2024.01.13. 17:45

Bogdanov: "Aggódom a helyzetünk miatt"

A Budapest Jégkorong Akadémia HC vendégeként szenvedett 4-2-es vereséget a FEHA19 együttese az Erste Liga soros fordulójában.

Ferencz Balázs

Fotó: Kricskovics Antal

A fehérvári fiatalok szoros meccset játszottak a tabella második helyén álló BJAHC vendégeként. Azonban pont nélkül maradtak, s 28 mérkőzéssel a hátuk mögött továbbra is az alapszakasz utolsó pozíciójában tanyáznak.

- Először is szeretnék gratulálni az ellenfélnek! Az első harmadunk nagyon nem tetszett, aztán később fejlődtünk, de nem volt elég - fogalmazott a találkozót követően Anatoli Bogdanov, a FEHA19 vezetőedzője. - Aggódom a helyzetünk miatt. Sok a sérültünk és szenvedünk, de remélem megtaláljuk a reményt és harcolunk, ameddig van esély. Bár már nincs sok, de van még esély. Minden perc, amikor ezek a fiúk játszanak, remélem, hogy segítünk a magyar hokinak, a csapatnak. Mindig azt mondom, a győzelmet ki kell érdemelni. Keményen küzdöttünk, visszajöttünk, megvoltak a lehetőségeink, de most ez nem volt elég.

A FEHA19 vasárnap 17.15-től a vármegyei riválist, a tabellán egy hellyel és 4 ponttal előrébb helyezkedő - három meccsel többet letudó - Dunaújvárosi Acélbikák alakulatát fogadja. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában