NB I.

2024.01.03. 10:54

A Fehérvár hosszabbított fiatal játékosával

A Fehérvár FC bejelentette, hogy szerződést hosszabbított fiatal játékosával, Kovács Bencével, aki már az OTP Bank Ligában is bemutatkozhatott.

Beke Zsombor

Forrás: Fehérvár FC

A 19 éves középpályás 2020 nyarán igazolt a piros-kékekhez, a következő szezonban pedig már meccskeretbe került, valamint debütált a MOL Magyar Kupa küzdelmeiben. A 2022/2023-as idényben bemutatkozhatott az élvonalban is, valamint tavasszal Kazincbarcikán szerepelt kölcsönben az NB II-ben. Ősszel a fejlődése érdekében a Vidi II. mellett kooperációs szerződéssel Siófokon játszott, a tervek szerint tavasszal is majd kölcsönben szerepel. A Fehérvár FC hosszú távon számít Kovács Bencére, most 2026 nyaráig hosszabbítottak vele szerződést. 

– Idén nyáron járt volna le a szerződésem, így már korábban is voltak egyeztetések a hosszabbításról. Nagyon boldog vagyok, hogy a jövőben is számol velem a Vidi, mindent megteszek azért, hogy hosszútávon a csapat erőssége legyek. 2023-ban tavasszal nagyon jól sikerült a kazincbarcikai kölcsönjátékom, majd ősszel a Vidiben és Siófokon is pályára léptem. Ez nem volt a legkönnyebb időszak, de úgy érzem, amikor megkaptam a lehetőséget a félév végén Siófokon, tudtam élni vele és jól ment a játék. Remélem, ezt a formát át tudom menteni erre az évre is és jó félszezon vár rám tavasszal – nyilatkozta a klub honlapjának Kovács Bence.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában