Szép siker

2023.12.11. 14:04

Végig vezettek a gárdonyi lányok

Ellentmondást nem tűrő játékkal zsebelte be újabb győzelmét az NB I/B-s női kézilabdabajnokság 12. fordulójában a Gárdony-Pázmánd NKK együttese.

Ferencz Balázs

Kukucska Viktória négy gólt termelt a PTE PEAC hálójába

Forrás: Kricskovics Antal

PTE-PEAC-SIPO–
Gárdony-Pázmánd NKK
23–28 (11–15)
Női kézilabda NB I. B., 12. forduló. Pécs, 160 néző. Vezette: Benya-Hantos Dorina, Kovács Kamilla.
PEAC: Németh O., Radochay (kapusok) – Leitner, Pál E. 5, Bréda 4, Takács V., Kanyó 2, Borbély, Kovács L. 3, Szabó K. 4, Őz 1, Menyhárt-Hanusz 4. Vezetőedző: Papp László.
Gárdony-Pázmánd: Kaffka  –  Nemes 2, Hargitai 5, Vernes 3, Berkes-Kaiser 9/2, Kukucska 4, Tóth-Ficsor 1. Csere: Bőle, Knauer (kapusok), Zámori 1, Szűcs N., Bártfay 1, Ágoston 2, Hamuth, Barna. V.edző: Molnár József
Kiállítások: 4 ill. 4 perc
Hétméteresek: 5/1 ill. 2/2
Piros lap: Hargitai (60.)

Az Orosháza elleni, időn túli hétméteressel elbukott bajnoki összecsapást követően el volt ugyan keseredve a Gárdony-Pázmánd alakulata, de fel is tüzelte a lányokat az érdemtelen fiaskó. Ennek a középmezőny alján helyezkedő PTE-PEAC látta kárát. Mert Molnár József együttese egy percre sem adta ki kezéből az irányítást Baranyában, végig vezetett a mérkőzésen. A hazaiak csak egyszer, a 12. percben kapaszkodtak fel egyenlő állásra, végig rohantak az eredmény után. 28-23-as diadalával 15. a Gárdony, de a 11. pozíció is csak 2 pontra van. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában