Közösségi futás egyedi érmekkel

2023.12.31. 18:00

Szilveszteri pezsgőfutás Úrhidán

A szilveszteri pezsgőfutással Úrhida négy évszakot átölelő sportesemény-sorozata a befejező állomásához érkezett – tájékoztatta lapunkat a közösségi futás egyik ötletgazdája, Soós Tamás testnevelő tanár.

V. Varga József

Az óévet szilveszteri pezsgőfutással zárták Úrhidán

Fotó: Belányi László

– A korábbi közösségi futások során minden résztvevő kapott egy egyedi készítésű befutó érmet, amelyeket össze lehetett gyűjteni, az ősszel megrendezett jótékonysági futás alkalmával pedig minden nevező megkapta az érmekhez tartozó egyedi éremtartót is – mondta el Soós Tamás.

Az óév utolsó települési sportrendezvényére kilátogató lelkes óvodások, iskolások, fiatalok és felnőttek egyaránt teljesítették a számukra kijelölt futótávokat (400, 1200, 2400 és 4000 méter). Az indulás előtti közös bemelegítésnél elhangzottak, Kovács-Omischl Lejla – aki őszi Országos Triatlon Fesztiválon magyar bajnoki címet szerzett – instrukciói hasznosnak bizonyultak az amatőr sportolók számára. Egy derűs, hamisítatlan élményfutás kerekedett ki az esemény végére, a sportbarátok (amikor éppen nem futottak) mind közösen biztatták az egyes távokat teljesítő kicsiket és nagyokat.

Soós Tamás testnevelő tanár, a programsorozat egyik ötletgazdája mindenkinek megköszönte az egész éves aktív részvételt a különböző települési sporteseményeken, majd boldog új évet kívánva reményét fejezte ki, hogy a következő évben újabb és újabb, a mozgást, a sportot kedvelő lakos is csatlakozik majd a futóközösséghez.

– A szilveszterei pezsgőfutás zárásán egyaránt jól esett gyereknek, felnőttnek a meleg, citromos tea, a forralt bor. A jutalomcsoki, Tálos Gabriella felajánlásának köszönhetően, minden gyerkőcnek dukált. De ne feledkezzünk meg a finom süteményekről és a jól megérdemelt befutó éremről sem! – tette hozzá Soós Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában