Január 4-én kezdenek

2023.12.19. 11:10

Spanyolországba utazik a Puskás Akadémia FC

A Puskás Akadémia FC játékosai és a szakmai stáb tagjai már szabadságukat töltik, a felkészülési program pedig alakul. Az élvonalbeli együttes Marbellán edzőtáborozik majd januárban.

Ferencz Balázs

Spanyolországban melegben, ideális körülmények között készületnek Szolnoki Rolandék

Forrás: puskasakademia.hu

Fotó: FORIKA

A tabella negyedik pozíciójában tölti a telet a Puskás Akadémia FC NB I-es együttese. Az elmúlt hétvégéig letudott 17 bajnoki összecsapásból hetet nyertek meg a felcsútiak (DVTK, FTC, Mezőkövesd, Kisvárda, MTK, Újpest, Kecskemét), hét alkalommal osztoztak a pontokon (Újpest, Fehérvár FC, ZTE, DVSC, DVTK, FTC, Mezőkövesd), s háromszor hagyták el a pályát vesztesen (Kecskemét, Paks, Fehérvár FC). 27 gólt rúgott Hornyák Zsolt alakulata, s 20 találatot kapott. 28 pontja van a Puskásnak.

A felcsútiak január negyedikén kezdik a felkészülést a szokásos orvosi vizsgálatokkal. Egy héten át hazai környezetben tréningezik a csapat, majd január 14-én Dél-Spanyolország felé veszi az irányt a PAFC. Két héten keresztül Marbellán edzőtáborozik a felcsúti egylet, ahol bizonyára több felkészülési mérkőzésen is pályára lép. Az ellenfelek és az időpontok egyelőre nem ismertek, szervezik a részletes programot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában