Rangadóval folytatják

2023.12.09. 18:04

A kupában találkozik a két tavalyi döntős

Sorsoltak a férfi röplabda Magyar Kupában, a negyeddöntőben a MÁV Előre-Foxconn ellenfele a Fino Kaposvári SE csapata lesz, így akár vissza is vághat a Loki a tavalyi bajnoki fináléban elszenvedett vereségért.

Káldor András

Eke Péter és Redjo Koci próbálja védeni a kaposvári Baróti Árpád ütését a májusi bajnoki döntő 1. mérkőzésén

Fotó: Nagy Norbert / FMH-archív

A kupasorozat első állomásán a fehérvári legénység még november elején a Veszprémi RK együttesét győzte le biztosan otthonában 3:0-ra, míg a kaposvári együttes csak most, a legjobb nyolc között kapcsolódik be küzdelmekbe.  

A bajnoki címvédő somogyiak, valamint a mostani szezonban a magyar sorozatokban még veretlen székesfehérváriak előbb a MÁV Előre-Foxconn otthonában találkoznak január 10-én, szerdán 19 órakor, míg a kaposvári visszavágóra január 17én, 18 órakor kerül sor.

A további párosítások:
DEAC – GreenPlan-VRCK, TFSE – Pénzügyőr SE, Vidux Szegedi RSE – Kecskeméti RC.
A MÁV Előre-Foxconn – Fino Kaposvár párosításának győztese az elődöntőben a Vidux Szegedi RSE – Kecskeméti RC találkozóinak nyertesével mérkőzik majd.

A héten a MEVZA Közép-európai Ligában pályára lépett MÁV Előre-Foxconn vasárnap 17 órától, Dunaújvárosban a DKSE ellen folytatja az Extraligában. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában