Bognár György költői kérdése

2023.12.17. 18:17

A fiatalperceket gyűjtötte a Paksi FC

A Fehérvár FC 3-0-ra nyert a Paksi FC ellen az OTP Bank Liga 17. fordulójában. A tolnaiak vezetőedzője, Bognár György a tabella élére vezette csapatát, de felhívta a figyelmet arra, hogy Pakson a fiatal labdarúgók játékperceiért járó, MLSZ-től érkező támogatással is számolniuk kell a költségvetésben. Ezért a Vidi ellen nem a legjobb összeállításban vették fel a küzdelmet.

Ferencz Balázs

Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője

Forrás: fehervarfc.hu

- Megérdemelten nyert a Vidi, jobban játszottak, de mi is elértük a célunkat, mert 145 fiatalpercet szereztünk, amire szükségünk volt - vélekedett Bognár György, a Paksi FC vezetőedzője. - A fókuszban az volt, hogy a fiatalok a lehető legtöbb időt töltsék a pályán. Nem a legjobb csapatunkkal kezdtünk, rutintalan volt a védelem, ráadásul Szabó Jani is megsérült, megszakadt a hajlító izma. Ezért is jött a szünetben Szappanos és Böde, hogy legyen valami rutin a pályán. Kikapni soha nem jó, ha a legjobb csapatunkkal állunk fel, lehet élesebb lett volna a mérkőzés, de szükségünk volt a fiatalpercekre, ezt már nem tudtuk tovább húzni, az elszámolásnál ennek nagy jelentősége van. A versenyrendszert szerintem nem ártana átgondolni a jövőben, mert nincs egyenlőség… Valakinek be kell tenni a fiatalokat, mert nagy szüksége van a központi támogatásra, valakinek meg nem. Hol itt a versenyegyenlőség?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában