Megye I

2023.11.16. 22:06

Kilencet számolt ellenfelére a Sárosd

A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság 13. fordulójából pótolt összecsapáson a Sárosd csapata kiütéses győzelmet aratott az Enying gárdája fölött.

Káldor András

Majláth Henrik (sárga) góllal, gólpasszokkal járult hozzá a nagy különbségű sárosdi sikerhez

Fotó: Kricskovics Antal / FMH-archív

Sárosd – Enying 9–2 (4–1)
Székesfehérvár, 50 néző
Vezette: Erni Edmond Attila.
Sárosd: Rigó – Hushegyi, Vámosi (Lakakisz), Klémán M., Majláth - Bánszki (Susa), Paget, Kökény (Várnai), Szekeres (Hanzli) - Meszlényi (Kosztolányi), Szabó N. Vezetőedző: Koncz József
Enying: Farkas Z. – Kollár (Csuthy), Kalló, Mohai, Lakatos - Csepregi, Halász (Paluska K.), Király D. (Schütz), Kizlinger - Varga P., Kassai J. (Doma). Vezetőedző: Molnár Ferenc
Gól: Vámosi (5., 7., 41.), Szekeres (18., 54.), Klémán M. (68., 69.), Majláth (73.), Kollár (77., öngól), ill. Csepregi (16.), Schütz (85.)
Jók: Rigó, Hushegyi, Vámosi, Klémán M., Majláth, Szekeres, ill. senki

Az 5. percben egy kontrából Vámosi Róbert kapott jó labdát, amelyet érvényesített is gyorsan, 1-0. A 7. percben Hushegyi Csaba vitte fel a labdát az ellenfél térfélre, Vámosit játszotta meg, aki a sarokba gurított, 2-0.
A 16. percben érkezett válasz a vendégektől, Csepregi Imre bejátszotta magát védők közé majd a hosszú sarokba vágta a labdát, 2-1. A 18. percben Majláth Henrik szögletére Szekeres Marcell érkezett, és remekül fejelt a hálóba, 3-1. A 41. percben két kapufát követően Vámosi lövése már találatot ért, a jobb alsó sarokba lőtt, 4-1. Az 54. percben Majláth beadását kapásból vágta Szekeres a kapuba, 5-1. A 68. percben Majláth passzából Klémán Máté gurított lazán a kapuba, 6-1. A 69. percben Klémán M. 22 méterről a jobb alsó sarokba továbbított, 7-1.  A 73. percben Klémántól kapott Majláth jó labdát, majd átemelte a kapus fölött a hálóba, 8-1. A 77. percben Kosztolányi Bence beadását Kollár Péter akarta menteni, de a labdát bekotorta a saját kapujába, 9-1.
A 85. percben egy hazai védelemről lepattant labdát Schütz Dániel lőtt a sárosdi kapuba, 9-2.
Tudósított: Németh Réka

Győzelmével a Sárosd csapata fellépett a tabella negyedik helyére.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában