NB III előzetes

2023.11.03. 11:51

Ketten otthon, négyen idegenben

Az NB III. 14. fordulójában jobbára vendégként lépnek pályára a vármegyénket képviselő csapatok.

Káldor András

Makara Bohdan (fehér, PAFC II.) cselezi ki budaörsi ellenfelét tavaly ősszel

Fotó: puskasakademia.hu

ÉSZAK-NYUGATI CSOPORT
2023. november 4., vasárnap 11:00

ETO Akadémia (14.) – Bicskei TC (4.)
Az előző idényben mindkét csapat megnyerte a hazai mérkőzést, Győrben az ETO Akadémia 2-0-as sikert ért el, míg a visszavágón a bicskeiek nem teketóriáztak, és Sipos Gábor, Marsa Levente és Molnár Attila találataival győzték le ellenfelüket. A Bicskei TC együttesének eddig lényegében mindegy volt, hogy idegenben, vagy otthon lépett pályára, mert egyaránt 12-12 pontot gyűjtött, így aztán Győrött is van sansza akár a győzelemre is.     
2023. november 4., vasárnap 13:00
Budaörs (9.) – Puskás Akadémia FC II. (13.)
Túlságosan nem jött ki jól ebből a párosításból legutóbb a PAFC II. csapata, hiszen valamivel több mint egy éve a Pancho Arénában 1-1-et játszott a Pest vármegyei gárdával, a budaörsi találkozón pedig a májusiban megrendezett záró fordulóban a házigazdák nyertek 2-1-re. Hullámzó teljesítményt nyújtanak eddig a felcsútiak, de egy pontra azért lehet esélyük    

DÉL-NYUGATI CSOPORT

2023. november 4., vasárnap 11:00

MTK Budapest II. (11.) – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő (12.)
Még nem találkoztak a csapatok a harmadik vonalban, az MTK Budapest II. tavaly a Közép csoportban a 4. helyen zárt, de idén eddig inkább hazai pályán jeleskedett a korábbi kék-fehér ikon, Kanta József irányításával. Az agárdi legénység még nem nyert idegenben, ám a döntetlent kicsikarhatja.   

2023. november 4., vasárnap 13:00
Kaposvári Rákóczi FC (7.) – Fehérvár FC II. (13.)
A Kaposvári Rákóczi FC eddig nyolc alkalommal találkozott a Vidi II. csapatával, mindannyiszor az NB III. Nyugati csoportjában. Az előző idényben mindkét összecsapáson a piros-kékek kerekedtek felül, Sóstón Lehota Viktor és Menyhárt Zsombor góljaira csak egy válasz érkezett, míg Kaposváron szintén a Fehérvár FC II. gárdája zsebelte be mindhárom pontot, itt Molnár Csaba és Babos Bence góljai döntöttek.

Dunaújváros FC (16.) – Szentlőrinc (1.)

A felek 2019-2020-as idényben mérkőztek utoljára az NB III Közép csoportjában, Dunaújvárosban a jelenlegi listavezető nyert szoros meccsen, a hajrában szerzett góllal 3-2-re, míg a visszavágón nem született találat. Jelen állás szerint csodaszámba menne, ha a DFC egy pontot otthon tudna tartani.

Iváncsa KSE (2.) – PTE-PEAC (14.)

Viszonylag simán, már a 62. percre eldöntötte az Iváncsa tavaly a hazai meccsét a pécsiek ellen, és idegenből is elvitte mindhárom pontot, igaz csak a hosszabbításban kiharcolva a 2-1-es győzelmet. A piros-fehéreknek nem okozhat gondot, hogy legyőzzék ellenfelüket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában