Röplabda

2023.11.13. 11:22

Három napig pattog a labda

A MÁV Előre-Foxconn férfi röplabda csapata keddtől három napon át egyedüli magyar csapatként a MEVZA Közép-európai Ligában, az 1. fordulóban hazai pályán, a VOK-ban torna-rendszerű megmérettetésen vesz részt.

Káldor András

Redjo Koci rutinjára nagy szüksége lesz a Lokinak

Fotó: CEV

A házigazdák az első játéknapon a kétszeres szlovák bajnok, a Rieker UJS Komárnoval találkoznak ma 15 órától. Majd egy nap múlva, szerdán ugyancsak 15 órakor a szintén szlovák, a bajnokság előző szezonjában bronzérmet szerző TJ Spartak Myjavaval lesz az ellenfelük. A torna záró napján, csütörtökön 17 órától pedig az idén a hozzájuk hasonlóan, a CEV Kupában is induló horvát MOK Mursa Osijek együttese ellen lépnek a VOK parkettjére. 
A fehérvári együttesre tehát nagy nyomás nehezedik, mivel először játszik három nap alatt három tétmérkőzést, ráadásul egy hét múlva már a CEV Challenge Kupában a nyolcaddöntőbe jutásért az első mérkőzésen csapnak össze Tatabányán, a Multifunkcionális Sportcsarnokban a svájci Volley Näfels csapata ellen.

A MEVZA Kupa részletes fehérvári programja:
2023. november 14., kedd
15:00: MÁV Előre Foxconn – Rieker UJS Komárno  

18:00: MOK Mursa Osijek – TJ Spartak Myjava

2023. november 15., szerda

15:00: MÁV Előre Foxconn – TJ Spartak Myjava
18:00: MOK Mursa Osijek – Rieker UJS Komárno
2023. november 16., csütörtök
17:00: MÁV Előre Foxconn – MOK Mursa Osijek
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában