Büntetések

2023.10.11. 14:20

Zsebbe vágó bekiabálások

Az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóságának Fegyelmi Bizottsága legutóbbi ülésén sem fukarkodott, jókora büntetésekkel sújtott két csapatot is szurkolóik megnyilvánulásai miatt.

Káldor András

Illusztráció!

A Martonvásár – Mány-Bicske II. Vármegyei I. osztályú felnőtt mérkőzésen a vendég csapat szurkolói megbotránkoztató, obszcén kifejezésekkel szidalmazták a játékvezető asszisztensét. Ezért a Fegyelmi Bizottság a Mány-Bicske II. csapatát a Fegyelmi Szabályzat alapján 60.000. forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte.

A Velence – Kápolnásnyék II. Vármegyei III. osztályú felnőtt mérkőzésen a vendég csapat szurkolói megbotránkoztató, obszcén kifejezésekkel szidalmazták a játékvezetőt. Ezért a Fegyelmi Bizottság a Kápolnásnyék II. együttesét a Fegyelmi Szabályzat alapján ugyancsak 60.000. forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte, valamint a Kápolnásnyék II. soron következő kettő - egy hazai és egy idegenbeli - mérkőzésére szövetségi ellenőrt rendelt ki az egyesület költségére.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában