Frissen Fejérből

2023.10.13. 20:00

Több mint 7 millió forintot tippmixelt össze a székesfehérvári játékos

Talán emlékeznek még a két hét különbséggel egy évvel ezelőtt történt sikersztorira: egy kislángi tippmixes 3,2 milliót nyert a háromezer forintos szelvényével.

Szanyi-Nagy Judit

Fejér megyében megéri tippmixelni (képünk illusztráció)

Fotó: Nemzeti Sport Archív

Pontosabban nem biztos, hogy kislángi személy játszott nagy sikerrel, annyit tud(t)unk, hogy a településen játszotta meg valaki a majdnem tökéletes tippsort.

Nos, most, csaknem egy évvel később, egy székesfehérvári játékos emelte a tétet: a sportfogadó az úgynevezett hármas kötésében bízott annyira, hogy tippsorát négyszer is feladta. A szelvények alaptétje darabonként 7000 forint volt, így 28 ezer forint kiadásból 7 millió 333 ezer 200 forintos bevételt teremtett – derül ki a SzerencseMix október 10-ei lapszámából.

A játékos három futballmérkőzésre tippelt sikeresen. Az egyik a Napoli–Fiorentina összecsapás volt, ahol arra voksolt: vendég győzelem születik, és legalább három gólt láthatnak a nézők. Ez a tipp helyesnek bizonyult. A második meccs a Rennes és a Paris SG közötti mérkőzés volt, ahol a sportfogadó félidő hendikeppel hozott össze egy hatos szorzót. A harmadik tét pedig a Zaragoza és az Alcorcon összetűzésének szólt, félidei vendég vezetésre tippelve. Izgulósan ugyan, de végül ez is bejött: az első Alcorcon-találat a 38. percben született.

Így nézett ki a szelvény:

Labdarúgás – Napoli–Fiorentina – 1X2 + Gólszám 2,5 – Vendég és több – 8,00 – Nyertes
Labdarúgás – Rennes–Paris SG – 1. félidő – Hendikep 1:0 – Paris SG – 6,75 – Nyertes
Labdarúgás – Zaragoza–Alcorcon – 1. félidő – 1X2 – Alcorcon – 4,85 – Nyertes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában