Női vízilabda

2023.09.26. 14:51

Sorsoltak a BL-ben és a Magyar Kupában is

A hét elején mind a BENU Magyar Kupa, mind a Bajnokok Ligája sorsolását megtartották. A Dunaújváros női pólósai előtt adott a feladat mindkét sorozatban.

Beke Zsombor

Dobi Dorinára és a Dunaújvárosa kemény erőpróba vár a hazai és nemzetközi színtéren is

Forrás: Szabóné Zsedrovits Enikő / DH

Vad Lajos együttese az elmúlt hétvégén Rómában ugrott medencébe a Bajnokok Ligája főtáblájáért. Amiért utaztak a lányok, azt a célt elérték, mivel az utolsó mérkőzésen a Rómától vereséget szenvedtek, így csak a negyedik kalapból várhatták a sorsolást. A „B” jelzésű csoportban kapott helyett a DFVE, a selejtezők két meglepetéscsapatával, a francia Mulhouse-szal, illetve a görög Alimosszal. A negyedik csapat pedig az elmúlt évekhez képest nem is nagy meglepetés, hiszen a Dunaújváros valamelyik nemzetközi kupában rendre összefutott a világ egyik legjobb csapatával, a spanyol Sabadellel. 

A hazai szövetségnél sem tétlenkedtek az elmúlt napokban, elkészült a BENU Magyar Kupa sorsolása is, A negyeddöntőben a Dunaújváros a III. Kerülettel találkozik majd. Érdekesség, hogy két, a végső győzelemre esélyes gárda, az Eger és az Ferencváros egymással mérkőzik majd meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában