Újabb jogi ügy

2023.09.26. 11:34

Két hónap után felfüggesztették Constantine-t

A Hydro Fehérvár AV19 együttesétől a nyáron viharos körülmények között távozó Kevin Contantine-t felmentették a WHL-ben állítólagos jogsértések miatt.

Beke Zsombor

Kevin Constantine (középen) bajba került Amerikában

Forrás: Dömötör Csaba / Nemzeti Sport

Nyáron nagy port kavart Kevin Constantine a magyar jégkorongban, hiszen alig egy hónappal a szezon kezdete előtt felmondott a Volánnál és a magyar válogatottnál is, ezzel igen nehéz helyzetbe hozva mindenkit. A fehérvári klub és a hírek szerint az MJSZ is jogi útra tereli a dolgot, hiszen az amerikai szakembernek érvényes szerződése volt az új évadra is.

Kevin Constantine a WHL-ben érdekelt Wenatchee Wild vezetőedzője lett, a nyári döntésében nagy szerepe volt, hogy a családjához közel tud így dolgozni, segítője pedig pont az az Andrew Sarauer lett, aki nyáron visszavonult. Úgy tűnik Constantine Amerikába való visszatérése nem megy zökkenőmentesen, ugyanis a liga feltételezett jogsértések miatt felfüggesztette a vezetőedzőt. A vizsgálatot a hírek szerint WHL játékosszakszervezete folytatja majd le, így könnyen elképzelhető, hogy a játékos(ok) panaszolták be a szakembert.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában