Lemondott

2023.09.22. 16:43

Juhász Roland távozik a Viditől

A Fehérvár FC bejelentette, hogy Juhász Roland sportigazgató távozik az egyesülettől.

Beke Zsombor

Juhász Roland szűk egy év után távozik

Forrás: Szabó Miklós / NSO

A Vidinél az elmúlt időszak nem a sikerekről szólt, az előző bajnokság végén éppen hogy bennmaradt csak az együttes, nyáron távozott a névadó szponzor, majd az új idényt sem kezdte kirobbanó formában Bartosz Grzelak gárdája, a bajnokságban hat mérkőzés alatt egy-egy döntetlen és győzelem, valamint négy vereség a mérleg. Szépíteni a kupában lehetett volna, de az ESMTK ellen a legjobb 64 között kiesett a Fehérvár. Juhász Roland sportigazgató ekkor adta be a lemondását, amelyet a klubvezetőség végül elfogadott a fehérváriak honlapjának beszámolója alapján. Juhász 2013 és 2020 között játékosként volt a Vidi vezére, visszavonult, majd 2021-től Szabics Imre pályaedzőjeként folytatta. Ám az edző bukásával ő is elhagyta a klubot, de 2022 őszén sportigazgatóként visszatért. 

Utódjáról egyelőre nincsenek hivatalos információk, a ZTE elleni vasárnapi bajnokira Bartosz Grzelak készíti fel a csapatot.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában