NB II

2023.09.26. 13:46

Hatpontos csata vár rájuk

A Merkantil Bank Liga NB II 9., hétközi fordulójában nehéz ellenfél, a Kolorcity Kazincbarcika FC csapata vár az Aqvital FC Csákvár együttesére szerdán 18 órától a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

Káldor András

A Kazincbarcika (kék) legutóbb nyerni tudott Csákváron

Pécsi sikere után a tabella 8. helyére ugrott az AFC Csákvár csapata, persze ez annak is köszönhető, hogy ezt megelőzően is megnyerte két mérkőzését, így hármas győzelmi széria után várhatja barcikai riválisát. A Kazincbarcika tavaly sok borsot tört a kék-sárgák orra alá, hiszen oda-vissza jobbnak bizonyultak náluk. Előbb, több mint egy éve Barcikán nyertek a házigazdák 2-0-ra, majd Csákváron a nyár folyamán az NB I-es Kecskeméthez igazoló Pálinkás Gergő két gólja is nagyban hozzájárult a KBSC 3-1-es győzelméhez.
Most sem vár sétagalopp a hazaiakra, mert idén idegenben még veretlen a borsodi legénység, és már számíthat a korábban 2019-ben Velencén dolgozó Csábi József vezetőedző a rutinos, komoly NB I-es múlttal rendelkező Csilus Tamásra is.
- Ez a mai Kazincbarcika szerintem jobb csapat, mint volt egy éve. Jól igazoltak a nyáron, Ternován Patrik, Csilus Tamás, Papp Milán, vagy éppen Kártik Bálint igazi erősítést jelent számukra. Nem véletlen, hogy mindössze egyetlen veresége van idén, azt is még július 30-án szenvedte el a Szeged ellen. Az azóta lejátszott hét meccsen veretlen maradt, pontot rabolt többek között a Vasas és a Gyirmót otthonából is. Nehéz meccs vár ránk. - hangsúlyozta csapata honlapján Tóth Balázs az Aqvital FC Csákvár vezetőedzője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában