Elköszönt a bosnyákok csatára

2023.09.25. 14:45

Búcsút intett a Vidi támadója

Meglepő, de határozott döntést hozott a Fehérvár FC támadója, Kenan Kodro. A 30 éves játékos lemondta a bosnyák labdarúgó-válogatottban való szereplést.

Ferencz Balázs

Kenan Kodro nem lesz többé válogatott

Forrás: csakfoci.hu

Az nso.hu szemlézte a klix.ba cikkét, mely közzéteszi Kenan Kodro közösségi oldalára kitett bejegyzését, miszerint a 15-szörös válogatott csatár lemondott a válogatottságról . A Vidi 30 esztendős támadója azután döntött így, hogy édesapját, a nemzeti együttes szövetségi kapitányát, Meho Kodrót menesztette a Bosznia-hercegovinai Labdarúgó-szövetség.

„Boldogan és büszkén tekintek vissza arra a hét évre, mely során hazám válogatottjának a mezét viselhettem. (...) Az évek során akadtak hullámhegyek és hullámvölgyek, de mindig a legnagyobb odaadással küzdöttem a címeres szerelésben. Búcsúzni sohasem könnyű, de a jelen pillanatban az NFSBiH vezetői szétverik hazám labdarúgását, én pedig ebben nem kívánok részt venni. A bosnyák válogatott sikeréért dolgozóknak sok sikert kívánok a jövőre nézve” – fogalmazott keményen Instagram-oldalán Kenan Kodro.

 

A Fehérvár FC-t 2021 nyara óta erősíti Kenan Kodro. Első idényében 27 bajnokin 15 gólt szerzett, a 2022/2023-as szezont pedig 33 meccs alatt szerzett 13 találattal zárta. A most futó bajnokságban hét mérkőzésen 3 gólig jutott. 15 válogatott.meccsén háromszor talált be.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában