Egy meccset kapott a csapatkapitány

2023.09.27. 11:06

A klub felülvizsgálatot kért, mégis eltiltották Fiolát

Döntött a Magyar Labdarúgó-szövetség Fegyelmi bizottsága: egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott a ZTE ellen kiállított Fiola Attila, aki nem is vétett a szabályok ellen.

Ferencz Balázs

Fiola Attila nem rúgta meg a ZTE támadóját, mégis kiállították

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Domotor Csaba

Fiola Attilát a ZTE FC elleni bajnoki 61. percében állította ki Vad II István játékvezető, aki a VAR videózása után is helyben hagyta korábbi ítéletét. Annak ellenére, hogy a felvételeken nem lehet testi kontaktot észlelni Fiola és a kapura törő Szendrei Norbert között. Az emberhátrányban futballozó Vidi végül 3-3-ra végzett a Zalaegerszeg együttesével.

 Az MLSZ Fegyelmi bizottsága egy mérkőzésre szóló eltiltással sújtotta Fiolát és a Fehérvár FC-t. Annak ellenére, hogy a klub aggályát fejezte ki a szövetség felé, s az eset felülvizsgálását kérte.

"A TV-felvételek megtekintése után a Fehérvár FC meggyőződése, hogy az esetnél nem történt szabálytalanság, ezért hétfőn kértük a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottságát, hogy vizsgálja újra az esetet, és ne szabjon ki eltiltást Fiola Attilára. Kérelmünket hivatalosan is elküldtük a szövetség képviselőinek, bíztunk benne, hogy a Fegyelmi Bizottság elismeri, hogy tévedés történt, azonban kedd délután már az MLSZ honlapján is szerepelt, hogy Fiola Attilát eltiltották egy NB I-es bajnoki mérkőzésre. Klubunk értetlenül áll a döntés előtt, hiszen a felvételeken egyértelműen látszik, hogy csapatkapitányunk nem követett el szabálytalanságot az esetnél." - írja a klub hivatalos honlapján, a fehervarfc.hu-n.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában