Szerződést bontottak a légióssal

2023.08.17. 11:41

Brandon Johns Junior nem lép pályára kék-fehér szerelésben

A 2023-24-es szezonban nem lesz az Arconic-Alba Fehérvár játékosa a júliusban szerződtetett Brandon Johns Jr., miután az amerikai játékos útlevélproblémája nem teszi lehetővé magyarországi munkavállalását.

Horog László

Brandon Johns Jr. nem lesz a fehérváriak játékosa a 2023-24-es idényben

Fotó: VCU Athletics

Simon Balázs, az albások ügyvezetője arról tájékoztatott, hogy a legutóbb az amerikai egyetemi bajnokságban, a VCU Rams csapatában pattogtató, 3-as és 4-es poszton is bevethető Brandon Johns Jr. nem lesz a kék-fehérek kosárlabdázója, felbontották a következő idényre érvényes kontraktust. A sportvezető hozzátette, pótlásán már dolgozik a klub, reményei szerint rövidesen bejelentik az új szerzeményt.

A fehérvári kosarasok augusztus 1-én elkezdték a felkészülést, tíz játékos vette fel a munkát Alejandro Zubillaga és Kertész Dániel irányításával, a hírek szerint rövidesen egy olasz tréner is csatlakozik a stábhoz. A kosarasok szezonnyitó családi napot tartanak augusztus 25-én, pénteken 16 órától a Bregyóban található ifjúsági és atlétikai centrumban, az eseményre szeretettel várják a drukkereket. A vállalkozó kedvűek nem csak beszélgethetnek é fotózkodhatnak a sportolókkal, labdás, ügyességi versenyeken vehetnék részt és kosárlabdázhatnak a kedvencekkel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában