Szekszárd-Puskás, Vidi-Budaörs a nyitányon

2023.07.23. 16:38

Sorsoltak a női élvonalban

A Puskás Akadémia FC idegenben, míg a Fehérvár FC hazai környezetben kezdi a Simple Női Liga, azaz a labdarúgó NB I 2023/2024-es szezonját

Ferencz Balázs

Az exfehérvári Pécsi Dóra (fehérben) már a Puskás Akadémia FC-t erősíti

Forrás: puskakademiafc.hu

Nem az MLSZ versenybizottsága által megtartott sorsolásra reflektált a Puskás Akadémia FC női együttese szombati edzőmeccsén, de mindenképp beszédes, hogy a 2023/2024-es bajnoki rajton Szekszárdra látogató felcsúti lányok 7-0-ra pofozták el a bajnokságban elsőként eléjük kerülő Szekszárd WFC-t. 
A második NB I-es idényének új vezetőedzővel, Andorka Péterrel nekivágó Fehérvár FC hazai pályán kezdi a pontvadászatot augusztus 19-én, az ellenfél az újonc Budaörsi SC lesz.
 

1. forduló (augusztus 19.)

Szekszárd WFC–Puskás Akadémia, ETO FC Győr–Soroksár, FTC-Telekom–DVTK, Haladás Viktória–MTK Budapest, Fehérvár FC–Budaörsi SC, St. Mihály FC–Astra HFC.

 2. forduló (augusztus 26-27.)

 Astra HFC–Fehérvár FC, Budaörsi SC–Haladás Viktória, MTK Budapest–FTC-Telekom, DVTK–ETO FC Győr, Soroksár–Szekszárdi WFC, Puskás Akadémia–St. Mihály FC. 

3. forduló (szeptember 2-3.)

 Szekszárdi WFC–DVTK, ETO FC Győr–MTK Budapest, FTC-Telekom–Budaörsi SC, Haladás Viktória–Astra HFC, Fehérvár FC–St. Mihály FC, Puskás Akadémia–Soroksár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában