Újabb távozó

2023.06.20. 13:00

Szerződést bontott a Vidi és a német védő

Ugyan még a fehérváriakkal kezdte meg a felkészülést Marcel Heister, az első közös edzés előtt azonban elköszönt a MOL Fehérvár FC-től.

Ferencz Balázs

Marcel Heister a 2022!2023-as idényben 27 bajnokin lépett pályára a Vidi mezében

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Szabó Miklós

Marcel Heister a hatodik labdarúgó, aki elhagyja a Vidit a 2023/2024-es szezon előtt. 

A 30 esztendős balszélső 2021 nyarán a rivális Ferencvárostól érkezett Székesfehérvárra. A két élvonalbeli szezon alatt 52 mérkőzésen szerepelt a Vidiben egy gólt és öt gólpasszt jegyzett.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, Marcel Heister minden bizonnyal Izraelben, a Hapoel Haifánál folytatja. Az izraeli élvonalban hetedik helyen zárt együttes már korábban ajánlatot tett a Fradival három magyar bajnoki címet szerzett német védőnek. Heister számára nem ismeretlen az izraeli közeg, hiszen 2016 és 2018 nyara között a Beitar Jeruzsálem játékosa volt.

A fehérvári együttest a nyáron Késedi Gábor videóelemző mellett korábban öt labdarúgó hagyta el. A Vidi nem ajánlott újabb kontraktust Nego Loicnak, Alefnek, Jevhen Makarenkonak, valamint szerződést bontott Claudiu Bumbával és Artyem Sabanovval. 

A kölcsönből visszatért Zeke Márió és Kovács Bence csatlakoztak a Vidi NB I-es keretéhez, és a Puskástól Fehérvárra igazolt Spandler Csaba is első vidis edzésére készül.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában