Visszatérnek a kölcsönjátékosok

2023.06.14. 18:40

Bajnoki ezüstérmes védő a Vidi keretében

Június 19-én kezdi a felkészülést a Fehérvár FC labdarúgócsapata. A hétfői orvosi vizsagálatokon, majd a csapatedzéseken ott lesz a Vidi két kölcsönjátékosa is.

Ferencz Balázs

Zeke Márió sokat fejlődött Kecskeméten

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Dömötör Csaba

A Fehérvár FC együttesével készül a 2023/2024-es szezonra a Kecskeméti TE alakulatával ezüstérmet szerzett Zeke Márió, valamint az NB II-es Kazincbarcikában edződött Kovács Bence is.

Kovács Bence a téli felkészülést még a Vidivel dolgozta végig Horvátországban, majd a tavaszt az NB II-es Kazincbarcika együttesében töltötte. A 19 éves középpályás 14 összecsapáson szerepelt a 14. pozícióban zárt barcikai egyletben.

Kovács Bence (sárgában, középen) a Kolorcity Kazincbarcika erőssége volt
Fotó: Török Attila / Forrás: Nemzeti Sport

A 23 esztendős Zeke Márió 2018 óta a Vidi futballistája, de többnyire kölcsönben szerepelt, korábban Gyirmóton, majd Budafokon, legutóbb pedig a Kecskeméti TE együttesét erősítette. Valóban a bajnoki ezüstérmes gárda erőssége volt, hiszen a bal oldali védő a KTE alapemberévé vált az elmúlt egy évben. Zeke 28 találkozón jutott szóhoz a 2022/2023-as idényben, s egyszer volt eredményes, a Vasasnak talált be.

Zeke Márió hétfőn a Vidinél áll munkába
Fotó: Dömötör Csaba / Forrás: Nemzeti Sport

A fehérváriak kerete apró lépésekben, de formálódik. Már borítékolható, hogy kölcsönszerződése lejártával Peter Pokorny nem tér vissza Fehérvárra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában