Folytatódik a jegymizéria

2023.05.17. 17:51

Törölte a Vidi a gyanús jegyvásárlásokat

Mint ahogy arról beszámoltunk, minden bizonnyal több, rivális szurkolótábor tagjai kapva kaptak az alkalmon, s beregisztráltak a MOL Fehérvár FC ZTE elleni bajnokijának ingyenes jegyeire. A fehérvári klub most törölte a gyanús jegyvásárlásokat.

Ferencz Balázs

Forrás: Nemzeti Sport

Fotó: Dömötör Csaba

"Töröltük azoknak a jegyeit, akik nem tartották be a vásárlási feltételeket" - írta szerdán délután a MOL Fehérvár FC honlapja. 

A Vidi az online-értékesítő jegymester.hu-val karöltve azonosították azokat, akik visszaéltek a lehetőséggel, s törölték a C és D szektorokba négynél több belépőt kiváltó internetes felhasználókat. Ezeket a jegyeket érvénytelenítették. 

Azon Vidi-szurkolóknak, akik négy, vagy kevesebb jegyet váltottak ki online, nincs teendőjük, jegyük érvényes lesz szombaton. A klub ugyanakkor felhívja a szurkolók figyelmét, hogy más forrásból (pl. Facebook-csoportok, fórumok) ne vásároljanak belépőt senkitől, mert jó eséllyel azok a jegyek érvénytelenítve lesznek a szombati napra.

Az internetes adok-veszek oldalakon például már az RBD-kockába szóló jegyeket is áruba bocsátották, volt, aki 189 belépőt szeretett volna értékesíteni, darabját 3000 forintért. Egyes hírek szerint az FTC, a DVSC és a DVTK fanatikusai "akcióztak" a Vidi-jegyekkel.

A rosszindulatú visszaélések kiszűrése érdekében az ingyenes jegyeket szerdától személyesen (klubkártya nélkül), az interneten kizárólag vidis klubkártyával lehet kiváltani. Azoktól a Vidi-szurkolóktól, akik online kívánták kiváltani a belépőt, de erre már nem volt lehetőségük kedd este, elnézést kért a MOL Fehérvár FC.

A klub kéri azon szurkolóit, akik nem rendelkeznek kártyával, hogy személyesen szerezzék be a jegyeket.

A MOL Fehérvár FC szombaton 14.10-kor fogadja a Zalaegerszegi TE együttesét az OTP Bank Liga 32., utolsó előtti fordulójában.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában